Spinat i filodej

Spinat, filodej, opskrift, sund, vitaminer, superotium, sjov, nem, sund, rosenkål, tomater
Print Recipe
Spinat i filodej
Spinat, filodej, opskrift, sund, vitaminer, superotium, sjov, nem, sund, rosenkål, tomater
Antal personer
personer
Ingredienser
Antal personer
personer
Ingredienser
Spinat, filodej, opskrift, sund, vitaminer, superotium, sjov, nem, sund, rosenkål, tomater
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader
  2. Steg hvidløg og løg i en tykbundet gryde med kardemomme og en smule olivenolie
  3. Skyl og tør spinaten grundigt og kom den i gryden
  4. Skær tomater, rosenkål og champignon i mindre stykker og kom dem i gryden med pinjekerne og lidt salt
  5. Lad det hele simre ca. 5 minutter
  6. Del hver filodej plade i 2. Læg et let fugtigt viskestykke over pladerne indtil de skal bruges, så de ikke tørrer ud og bliver porøse
  7. Læg hvert stykke filodej i små ovnfaste skåle. Fordel grøntsagsblandingen i skålene oven op dejen og fold filodejen rundt om. Sørg for at dejen lukker tæt ved at pensle rundt med olivenolie. De færdige stykker pensles på overfladen med olivenolie
  8. Læg stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag ved 200 grader i 20 minutter
Del denne opskrift

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*