Personoplysninger og Cookies

Hvad er en cookie
En cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger, eller tilgå allerede lagrede oplysninger på din pc, smartphone, tablet eller lignende, med det formål at indhente data om hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.

Hjemmesidens brug af cookies
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere optimalt. Cookies hjælper med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold og annoncer, der er så relevant som muligt for dig. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere.

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

  • Google Adsense
  • Google Analytics

Google Analytics
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på sitet.
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout kan du fravælge cookies fra Google Analytics

Googles brug af data fremgår via dette link til Sådan anvender Google dine data, når du bruger vores partneres websites eller apps.

Sådan afviser eller sletter du dine cookies
Afvisning af cookies: Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af cookies: Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes. Benytter du en PC /computer med en nyere Internet-browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne:
CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link.
Hvis du bruger flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Personoplysninger
Behandling af data sker i henhold til persondataloven. Læsere kan kontakte SuperOtium, såfremt de ønsker oplysninger om, hvilke data som behandles om dem, eller hvis læsere ønsker oplysningerne slettet eller korrigeret. Oplysninger, som indsamles via cookies, bliver behandlet fortroligt og bliver ikke givet til tredjemand. Dine personlige oplysninger gemmes på computere med begrænset adgang. Personoplysninger slettes eller anonymiseres efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug . Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Ejeroplysninger
Camocco Aps, Virum Stationsvej 123, 2830 Virum

Annoncenetværk
Websitet benytter Google Adsense