Økonomi

Spare tips

Spar penge på søde sager

Spar penge på tøj

Spar penge på mad

 

Der er mange måder at få flere penge mellem hænderne på, det væsentlige og helt basale er at balancen mellem indtægter og udgifter skal optimeres. Her ovenfor kan du klikke på fotos for at se tre områder, hvor du nemt kan spare penge, det er henholdsvis på søde sager, tøj og mad. Tre oplagte ting som ofte hører til på udgiftsiden. Der kan også være en mulighed for gennemgå sin garderobe og se, om ikke der er noget der kan sælges enten på nettet for eksempel i Den Blå Avis eller i en lokal genbrugsbutik eller for den sags skyld på et loppemarked. Alternativt kan det gives til en hjælpeorganisation og dermed give plus på den indre konto. Hvis du har sans for handel kan du med fordel købe ting og videresælge dem på nettet.

Loppemarked er en god måde at skaffe indtægter på ved at sælge ting, som måske alligevel ligger og flyder og som ikke har været brugt i lang tid. Omvedt er der ofte mange penge at spare, når man køber ting på loppemarked eller i genbrugsbutikker. 

Online handel er også en god måde at spare penge på indkøb. Det er nemt at sammenligne priser og dermed få den billigste pris på det produkt som du ønsker. Derudover er priserne på nettet ofte billigere end i de fysiske butikker. 

 Det er en nyttig ting at gennemgå alle sine regninger for på den måde at få et overblik over hvor de store poster ligger. Overblikket kan også hjælpe til at beslutte, hvor der kan spares og hvor udgifter kan skæres helt væk. Se også på indtægterne, det er en fast månedlig indtægt eller bliver den suppleret af andre indtægter. Se om der kan optimeres på indtægterne eller tænk over om der er andre måder at skaffe flere indtægter på.