Boller med knækkede hvedekerner

Reklame

Boller med knækkede hvedekerner opskrift, SuperOtium, Otium, morgenmad, madplan

Disse boller med knækkede hvedekerner er sunde og fulde af fibre og fuldkorn. Start med at lægger kernerne i blød natten over. Hvis det skal gå hurtigt kan du nøjes med at koge kernerne i rigeligt vand ca. 5 minutter. De knækkede hvedekerner smager godt og kan hjælpe til med at få dækket vores behov for fuldkorn i kosten. Bollerne kan fryses ned og gemmes. De er velegnede som for eksempel morgenmad eller en frokost bolle, hvis de laves lidt større.

Print Recipe
Boller med knækkede hvedekerner
Boller med knækkede hvedekerner opskrift, SuperOtium, Otium, morgenmad, madplan
Antal personer
stk
Ingredienser
Antal personer
stk
Ingredienser
Boller med knækkede hvedekerner opskrift, SuperOtium, Otium, morgenmad, madplan
Instruktioner
  1. Opløs gæren i vandet
  2. Tilsæt olivenolie og knækkede hvedekerner og rør i blandingen
  3. Hvedemel tilsættes og der æltes til dejen bliver smidig, den skal stadig klæbe lidt
  4. Form 16 boller og sæt dem på en plade beklædt med bagepapir
  5. Indstil ovnen på 220 grader
  6. Lad bollerne hæve tildækket i ½ time
  7. Bages ca. 12 minutter
Del denne opskrift

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*