

Antal personer |
|
Ingredienser
Kyllingefars
- 1 dl havregryn
- 1 dl rugmel
- friskkværnet peber
- gurkemeje
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 400 g kyllingefars
- ½ dl fedtfattig mælk
- 1 æg
Sauce
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk revet ingefær
- ½ spsk olivenolie
- ½ dl soyasauce saltfattig
- 1 tsk honning
- 1 tsk balsamicoeddike
- ½ tsk chili hakket fint
- korinader frisk
Ingredienser
Kyllingefars
Sauce
|
![]() |
Instruktioner
- Tænd ovnen på 200 grader
- Bland havregryn, rugmel, peber og gurkemeje
- Riv løget og pres hvidløgene og rør det i
- Tilsæt kød, mælk og æg og rør det til en god fars
- Form farsen til frikadeller med ske og kom dem på en bageplade beklædt med bagepapir
- Bages ved 200 grader i 35 minutter
Sauce
- Saucen tilberedes mens frikadellerne er i ovnen
- Pres hvidløg
- Riv ingefær
- Hak chili fint
- Tag en lille kasserolle frem og tilsæt alle ingredienserne (IKKE koriander) til saucen og bring det langsomt i kog, lad det simre ca. 5 minutter og hold det lunt til frikadellerne er færdige
- Frikadellerne anrettes på et fad og saucen hældes over. Der drysses med frisk hakket koriander.
Del denne opskrift
Leave a Reply