Lammeskank med couscous

Reklame

Lam, lamme skank, hjerte sund, opskrift, kost, mad på superotium

Lammeskank opskrift

Kilde: Gengivelse efter tilladelse fra Den Hollandske Hjerteforening, Dutch Heart Foundation

Find andre sunde opskrifter på hjerte god mad her

Print Recipe
Lammeskank med couscous
Instruktioner
  1. Forvarm ovnen til 160 grader
  2. Steg lamme stykkerne ved høj varme så de brunes
  3. Læg dem i et ildfast fad
  4. Tilsæt: tomater, rødvin, laurbærblad, timian og kanelstang
  5. Læg låg på fadet og sæt det i ovnen i 1 time
  6. Tilsæt: græskar, squash, abrikoser og blommer
  7. Fjern låget fra fadet og fortsæt yderligere 30 minutter i ovnen
  8. Læg couscous i en stor skål, hæld 500 ml kogende vand over, og lad det stå i 10 minutter til vandet er opsuget
  9. Server lammet i dybe tallerkner på couscous, garneret med mandler
Recipe Notes

Tip: Brug kalvekød skanken i stedet for lam

 

Del denne opskrift

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*