
Mangosalat opskrift med mozzarella og parmaskinke. Smager af sommer og er skøn tilbehør til for eksempel aftensmad. Også velegnet til gæster.

Tilberedningstid | 15 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 1 icebergsalat hoved
- 100 g rucola salat
- 1 mango moden
- 100 g parma skinke
- 150 g mozzarella blød
- olivenolie
- hvidvinseddike
- friskkværnet peber
- 1 håndfuld basilikum blade
Ingredienser
|
![]() |
Instruktioner
- Rengør iceberg og rucola og skær det i mindre stykker
- Bland salaten og læg den på et fad
- Skær mango, parmaskinke og mozzarella i mindre stykker og kom det ovenpå salaten
- Dryp olivenolie og hvidvinseddike over
- Kværn peber over og pynt med frisk basilikum
Del denne opskrift
Leave a Reply