
Hvis du kan lide müsli i din mælk eller til din yoghurt, kan det være en fordel at lave den selv. Færdiglavet müsli eller granola kan indeholde rester af olie fra stegning eller et så stort indhold af nødder og solsikkefrø at fedtprocenten bliver uhensigtsmæssig høj. Hvis du laver din müsli selv, kan du selv vælge mængderne og sætte dit personlige præg på.
Tip: kombiner müslien med friske frugter i din mælk eller yoghurt

Antal personer |
|
Ingredienser
- 20 mandler
- 20 hasselnødder
- 2 dl havregryn
- 1 dl rugflager
- 1 dl hirseflager
- 1 dl boghvedeflager
- 1 spsk honning
Ingredienser
|
![]() |
Instruktioner
- Hak mandler og hasselnødder groft
- Mandler, nødder, gryn og flager kommes på en tør pande. Rist dem ved svag varme, mens de vendes jævnligt, indtil de tager lidt farve
- Hæld honningen på panden, og rør det godt sammen med gryn og flagerne på panden
- Tag panden af varmen og hæld den ud på en tallerken eller plade for at afkøle
- Kom den afkølede müsli i en skål med låg
Del denne opskrift
Leave a Reply