
Denne opskrift på rucolasalat med tun er hurtig at lave, den er sund og smager skønt. Den kan anvendes for eksempel som frokost eller forret.
Spis den for eksempel med et godt brød

Tilberedningstid | 15 minutter |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 100 g rucola
- 150 g tun anvend rå tun i sushi kvalitet elller koldrøget tun
- 20 stk mandler anvend smuttede mandler
- 2 pærer anvend saftige pærer
- olivenolie
Ingredienser
|
![]() |
Instruktioner
- Vask og tør rucola. Dernæst anrettes den på tallerkenerne
- Skær tunen i små strimler svarende til mundrette bider. Anret dem på rucolaen
- Hak mandlerne groft og drys dem over
- Hæld lidt olivenolie over
- Skær pærene i smalle både og pynt med dem
Recipe Notes
Spis den for eksempel med et godt brød
Del denne opskrift
Leave a Reply