Underholdning

På denne side finder du inspiration til ting at tage sig til, med andre ord god underholdning.

Madlavning
Madlavning kan være god underholdning. Du kan finde masser af inspiration til gode retter her på SuperOtium. Del eventuelt madlavningen med en ven, så kan det blive et sjov process hvor man kan snakke sammen og lære fra hinanden. Resultatet kan blive en skøn middag som kan nydes sammen efterfølgende. Flere steder tilbyder teambuilding udfra samme koncept, dog som regel med en kok der anviser hvordan det skal gøres. En samtale over først madlavning og dernæst middag kan være et godt udgangspunkt for dybe og svære snakke.

Kreativ
Kun fantasien sætter grænser for kreativiteten. Du kan for eksempel lave et smukt græskar. Du behøver ikke vente til Halloween, du kan lave nogle søde små nogen for eksempel som bordpynt. Et alternativ til græskar kan være meloner. Klik på fotoet, så ser du hvordan:
graeskar, Underholdning

Sådan laver du et flot græskar med blomster

Gå en tur
En tur udendørs kan give mange gode oplevelser. Giv for eksempel dig selv en opgave med at samle blade eller andet ind undervejs, ting som du kan glædes ved eller være kreativ med efterfølgende. En tur kan være god motion og det er da en bonus som er værd at tage med.

Sund, Underholdning
Smukke farver

Spil
Spil et spil som samtidig er motion for hjernen.
Hvis du har lyst til at spille Sudoku, så bare spil løs her  – hent et glas vand og måske lidt frugt inden du starter.
Du kan også lægge puslespil.

Gå i byen
Du kan planlægge en hyggelig dag eller aften på for eksempel restaurant eller planlægge en rejse.

Læsning
Er du til en god historie, krimi, romantik, biografi eller andet? Du kan læse en god bog, lån for eksempel en på biblioteket, hent eventuelt inspiration hos en bibliotekar. Nogle biblioteker tilbyder endda at sammensætte en pose til dig med gode bøger. Du kan også låne en god lydbog, som du kan hygge dig med.